POZIV ZA PRIJAVU ZA PROBNE ZARONE U SUBOTU 4. 5. 2024. GODINE

 

ronilac bazenTemeljem projekta za branitelje, HRVI i njihove obitelji upućen je poziv za prijavu zainteresiranih za probne zarone koji će se održati u subotu 4. 5. 2024. od 13:00 do 15:00 sati na bazenu Utrine u Zagrebu.

Ovakvi probni zaroni namijenjeni su osobama koje bi to željele probati prvi put u životu te za osobe koje bi htjele probati način i osjećaj disanja uz korištenje autonomnog ronilačkog aparata (ARA) ispod površine vode, u kontroliranim uvjetima „pod budnim okom“ licenciranih instruktora i voditelja ronjenja. Navedeni program je besplatan, u njega mogu biti uključeni i članovi uže obitelji branitelja i HRVI-a, a zbog ograničenja i pravila bazena u grupi može biti maksimalno šest kandidata.

Prigodom prijave svi kandidati trebaju dostaviti podatke o vlastitoj težini i visini te o veličinama odjeće i obuće koju nose, kako bi se pravovremeno pripremila adekvatna ronilačka oprema. Upravo zbog bolje pripreme i oblačenja ronilačke opreme potrebno je doći na bazen od 30 do 40 minuta prije navedenog termina (najkasnije u 12.30 sati).

Tko prođe probno ronjenje (Discovery) na bazenu postaje potencijalni kandidat početnog tečaja za prvu ronilačku zvijezdu R1, naravno ako se sam za to odluči te ukoliko posjeduje određene zdravstvene predispozicije za bavljenje ovim sportom (tj. ako nema respiratorne smetnje, problema sa srcem, astmom, povećanom težinom, epilepsijom i sl.).

Za probne zarone potrebno se prijaviti voditelju sekcije, a prijave se primaju do petka 3. 5. 2024. do 13:00 sati.

Kontakt: Tomislav Mihoci, voditelj sekcije, mob. 091/2009-613, e-mail: bad.miho@gmail.com.

Search

Voditelj: Tomislav Mihoci

Kontakt:

091 200 96 13

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..