Kuharstvo
Aktivan kuharski vikend
Naši su kuhari bili jako vrijedni prošli tjedan…
U petak 7. lipnja na rođendanskom meniju bili su pečeni odojak i gulaš u kulinarskoj izvedbi Drage Skledara i Zlatka Lovasića, a u subotu 8. lipnja povodom 32. godišnjice HVIDR-e Samobor i Sveta Nedelja kuhao se grah, koliko smo čuli “bio je najbolji koji se jeo u zadnjoj dekadi”, a kuhao ga je Đuro Đurić, uz asistenciju Štefice, Igmara i Lovasića…
Na fotografijama u privitku možete vidjeti kako je to vizualno izgledalo, a okuse i mirise pokušajte sami sebi dočarati.
Tigrovi kuhari osvojili 3. mjesto na natjecanju u Sračincu
Udruga “Preslica” je u Sračincu kod Varaždina 18. svibnja 2024. godine organizirala kulinarsko natjecanje u pripremi gulaša, na kojem je uz ostale sudjelovala i kuharska ekipa “Tigrova”.
Naši kuhari su na tom natjecanju osvojili 3. mjesto, a budući svojom pozitivom uvijek privlače i spajaju ljude, za njihovim stolom stalno je bilo veselo raspoloženje, što se vidi na priloženim fotografijama.
Ovim putem članovima naše kuharske ekipe čestitamo na ostvarenom uspjehu i zahvaljujemo im na uspješnoj prezentaciji “Tigrova” i naše ustanove.