Streličarstvo

Održan streličarski turnir kod Doma Tigrova u Rakitju

turnir rakitje sl1

 

Streličarski klub TIGAR dana 11. srpnja 2020. godine organizirao je u Rakitju streličarski turnir u disciplini FIELD 12+12. Turnir je organiziran na prostoru Ustanove za sveobuhvatnu skrb Tigrova i vojarne Tigrova, čiji naziv s ponosom nosi i streličarski klub TIGAR. Turnir je u skladu s pravilima Hrvatskog streličarskog saveza i rezultati natjecanja su objavljeni na njegovim stranicama.

Opširnije...

Streličarska sekcija na Decathlonovom festivalu sporta

 

jarunDana 1. 9. 2019. na prostoru Jaruna organiziran je Decathlon festival sporta. Od jutarnjih sati pa do 21h moglo se isprobati, naučiti i zainteresirati za razne sportove kao što su hrvanje, baseball, karate, jedrenje i mnogi drugi.

Demonstratori sportova bili su stručnjaci iz različitih klubova i sportskih organizacija, a među njima je bila i Streličarska sekcija Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi".

Interesa za isprobavanje nije nedostajalo, a među zainteresiranima je bilo i velikih i malih, i sportaša i nesportaša.

Opširnije...

Streličarstvo na susretu Kosova

 
IMG 428216.06. TIGROVI-godišnjica osnivanja 2.bojne Kosovi- Rakitje. U fenomenalnom i ugodnom ozračju uz dobru zabavu bavili smo se streličarstvom, a s nama i potomci Tigrica i Tigrova...
Luk i strijelu koristili su odrasli no ponajviše djeca ali i naši 100 % HRVI koji su pokazali izuzetnu preciznost, s obzirom da se tim sportom nisu nikada prije bavili.

Uživali smo i uživali su, ponovilo seeeeee...
 
(Marko Leventić, lipanj 2018.)
 

Osnivačka skupština Streličarskog kluba Tigar

strelicarstvo znak
 
Streličarski klub Tigar Sveta Nedelja - u osnivanju s radošću Vas poziva na Osnivačku skupštinu koja će se održati u četvrtak, 10. svibnja 2018. u 18 sati u Ustanovi za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi", Rakitje, Stari hrast bb, Sveta Nedelja.

Opširnije...

Search

Voditelj: Zvonko Beronić

Kontakt:

095 726 76 79

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..