Vrtlarstvo

Povratak aktivnostima vrtlarske radionice

 

Vrtlarska1Pozivamo sve zaljubljenike u poljoprivredu, ali i one koji su voljni „zasukati rukave“ da se priključe obnovi i uređenju vrta u sklopu vrtlarske radionice Ustanove za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“.

 

Po dolasku proljeća što sa sobom nosi pregršt sunčanih i toplijih dana, idealno je vrijeme za uključiti se u aktivnost ove prirode. Budući da formiranje, ali i briga za vrt iziskuje puno rada, organizaciju, energiju i pedantnost, vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama i suradnjom izgraditi vrt koji će doista uroditi plodom. Zato svim zainteresiranima, koji žele iskoristiti slobodno vrijeme na ovaj način, biti dio motivirajućeg tima, naučiti ili prenositi svoja znanja i vještine, te fizički se aktivirati, omogućujemo, uz dobru zabavu, jednu korisnu vrstu rehabilitacije. Radionica će se održati svaki četvrtak od 9-12h ( po dogovoru i dulje), a sudjelovanje je moguće uz prethodnu najavu na broj 091/233/8682, obzirom da je broj sudionika ograničen. Također, za potrebe radionice svakako sa sobom ponesite čižme, po potrebi i rukavice, a odjeća neka vam bude što komotnija.

Opširnije...

Search

Voditeljica: 

Lucija Andabak

 

Kontakt:

091/233-8682

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..