6. memorijalni malonogometni turnir Nedjeljko Raguž- Neđo

 

IMG 20220604 WA0083Zajednica Hrvata istočne Hercegovine organizirala je 6. memorijalni malonogometni turnir „NEDJELJKO RAGUŽ – NEĐO“ u čast i sjećanje na pokojnog hrvatskog branitelja Nedjeljka Raguža – Neđu.
Memorijalni turnir je održan 4. lipnja 2022. u sportskoj dvorani UBDR – Sportski klub Podsused, Aleja Seljačke bune 40, Zagreb-Podsused.

 

Opširnije...

31. obljetnica utemeljenja Jedinice za posebne namjene Valbandon

 

U povodu 31. obljetnice utemeljenja Jedinice za posebne namjene Valbandon, odana je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća počast svim poginulim pripadnicima te postrojbe


31 obljetnica sl1Na jugu Istre, u malom mjestu Valbandonu, obilježena je 9. travnja 2022. godine 31. obljetnica utemeljenja Jedinice za posebne namjene Valbandon MUP-a RH. U povodu toga odana je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća počast svim njezinim poginulim pripadnicima.


Kako se povijest ne bi zaboravila, na obilježavanju obljetnice otkrivena je i spomen-ploča kao pisani trag da je postojala i na tom mjestu 7. travnja 1991. osnovana Jedinica za posebne namjene Valbandon, koju su činili inspektori MUP-a RH zajedno s domoljubima iz Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Search

In Memoriam

 

svijeca

 

Poginuli pripadnici JPN Valbandon

 

Umrli pripadnici JPN Valbandon

Video: Obilježavanje 31. obljetnice Jedinice za posebne namjene Valbandon, 9. travnja 2022.

  

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..