Bela

Najava turnira u belotu

 

belot karteDragi veterani i prijatelji, Udruga topnika, Ustanova “Tigrovi” i Udruga Tigar 90/91 Rakitje organiziraju tradicionalni Božićni turnir u belotu. Turnir će se održati 28.12.2022. (srijeda) u Domu “Tigrovi”, Rakitje s početkom u 17 sati.

Ekipe možete najaviti kod voditelja ili na licu mjesta do 16:50, a parovi uplaćuju kotizaciju 50 kn.

Repasaž vrijedi samo za gubitnike prvog kruga. Svim učesnicima je osiguran prigodan domjenak i okrepa, a prvoj, drugoj i trećeplasiranoj ekipi (paru) bit će uručene pobjedničke plakete i prigodne nagrade.

Vidimo se u Domu “Tigrovi”!!!

Voditelj: Miro Boras, 098 2115 76.

6.12.2019. (petak) Božićni turnir u belotu

 

06122019 bela turnirUdruga topnika „Tigrovi“ i Ustanova za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“
partneri u Projektu „Dnevni boravak“

organiziraju tradicionalni otvoreni

 

BOŽIČNI TURNIR U BELOTU

 

koji će se održati 6. prosinca 2019.g.u 18 sati, na dan Sv. Nikole, u prostorijama Doma „Tigrovi“, Rakitje.

 

Pozvani su svi korisnici Projekta „Dnevni boravak“ kao i svi Tigrovi i veterani, članovi obitelji i štovatelji tradicija 1. GBR „Tigrovi“, da u blagdanskom duhu odmjere svoje znanje u ovoj popularnoj kartaškoj igri.

 

S pravilima i načinom igranja upoznat će Vas na samom turniru voditelj sekcije belota Ustanove za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“ i član UT „Tigrovi“ g. Miro Boras.

Opširnije...

Održan turnir u beli

 
bela 07122018U petak, 7. prosinca u Domu "Tigrova" održan je 5. turnir u beli. Na turniru su sudjelovale 24 ekipe. Treće mjesto su osvojili Marjan Blažević i Stipe Pavlović, drugo mjesto osvojili su Zlatko Majić i Miro Boras, a prvo mjesto su osvojili Zlatko Čulina i Milan Pirić.
 
Foto album:

Search

Voditelj: Miro Boras

Kontakt:

098 211 576

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..