Lovstvo

23.1.2020. (četvrtak) Okrugli stol na temu "Veterani Domovinskog rata u lovstvu Grada Zagreba i RH"

 

23012020 okrugli stol1U četvrtak, 23. siječnja 2020., s pčetkom u 18 sati, u Domu "Tigrova" održat će se okrugli stol na temu "Veterani Domovinskog rata u lovstvu Grada Zagreba i RH". Na tribini će, osim predstavnika veteranskih lovačkih udruga, sudjelovati predstavnici Gradskog ureda za šumarstvo i lovstvo Grada Zagreba, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Grada Zagreba, Ministarstva poljoprivrede i Hrvatskih šuma.

U petak, 24. siječnja 2020. za sudionike okruglog stola organiziran je lov na divlje svinje u lovištu "Grede-Kamare" kraj Novske.

 

Pozivnica za okrugli stol (pdf)

Lovačka sekcija i Lovačka udruga veterana "Tigrovi"

 

20191116 090634Dragi korisnici, prijatelji, kolege lovci i ljubitelji boravka u prirodi, Ustanova za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“ u svom širokom spektru raznih sekcija, radionica i klubova, koje je ili sama osnovala ili prepoznala kao kompatibilnu djelatnost Ustanove, a sa željom da naši korisnici imaju širinu uključivanja u razne aktivnosti, podupire i lovstvo i bavljenje lovom naših korisnika, kao izuzetan vid rehabilitacije, održavanja psiho-fizičkih sposobnosti veteranske populacije, boravak u prirodi, kao aktivnost srodnu vojničkom pozivu i ulozi veterana Tigrova i drugih branitelja u Domovinskom ratu.


Sekcija za lov i lovstvo predstavljena je kroz rad LUV „Tigrovi“, koja je osnovana zbog specifičnosti Zakona o lovstvu i koja u potpunosti zadovoljava interes Ustanove u ovoj aktivnosti.

Opširnije...

Lovačka sekcija u Srijemu i Baranji

 

c4f008b4 2721 4bca 8a97 214a4e1f7eb5LUV „Tigrovi“, kao sekcija za lov i lovstvo Ustanove za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“, zajedno s Hrvatskim generalskim zborom organizirali su 16. i 17. studenog 2019. lov u prostorima Zapadnog Srijema, Šarengrad i Ilok te Baranje u s. Duboševica. Prvi dan zajedno s našim domaćinom LU „Grad Ilok“ iz Iloka lovili smo divlju svinju. Prekrasan dan, izuzetno gostoljubili domaćini predvođeni našim domaćinom i legendarnim zapovjednikom iz bitke za Vukovar, g. Franjom Krešićem, osigurali su prekrasno druženje, kako u lovu tako i poslije lova, jer se tog dana igrala kvalifikacijska utakmica Hrvatska – Slovačka.

Opširnije...

Lovačka sekcija u Breznici kraj Đakova

 

lovacka sekcija znakLUV „Tigrovi“, kao sekcija za lov i lovstvo Ustanove za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“, zajedno s Hrvatskim generalskim zborom i našim domaćinom (Hrvatske šume d.o.o, uprava Osijek), 26.10.2019. organizirala je i provela lov za naše korisnike, kolege lovce, u državnom lovištu „Breznica“, kod Đakova. U lovu je bilo 15 članova korisnika iz Tigrova i Hrvatskog generalskog zbora te zajedno s domaćinom oko trideset lovaca i pogoniča.

Opširnije...

Search

Voditelj: Zlatko Majić

Kontakt:

091 310 39 56

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..