Maslinarstvo

O Maslinarstvu

 
20161023 100910aDragi TIGROVI, sestre i braćo branitelji – ma gdje bili!

Dobro došli na stranicu Maslinarske sekcije naše Ustanove!

Zamisao pokretanja ove sekcije je jasna. Mnogi veterani Domovinskog rata okrenuli su se nekoj vrsti poljoprivredne proizvodnje. Rad s biljkama i životinjama donosi višestruku korist. Oplemenjujemo floru i faunu, dajemo dobar primjer drugima, razgibavamo se, lječimo ranjene duše, uživamo u plodovima našeg rada, konzumiramo ono što smo uzgojili, ponekad čak i nešto zaradimo.

Opširnije...

Poziv za uključivanje u Maslinarske aktivnosti

 
maslinovo uljeDragi TIGROVI, sestre i braćo branitelji – ma gdje bili!

Pozivamo vas da se uključite u Maslinarske aktivnosti. Pozivamo sve branitelje, sve djelatne i umirovljene pripadnike ponosne vojske hrvatske, pripadnike nekadašnjih i današnjih policijskih postrojba, sve zainteresirane članove njihovih obitelji i prijatelja, sve ostale ljubitelje maslinarstva i maslinovog ulja, kao i one koji bi to htjeli postati.

Namjera nam je da kroz interakciju te sastanke i radionice udružimo znanje i iskustvo te si uzajamno pomognemo savjetodavno i izravno radom u našim maslinicima. Sinergija je čudo! Dvojica kad zajedno rade u jedinici vremena naprave posla kao trojica pojedinačno. A i stara poslovica kaže kako čovjek i koza znaju više nego čovjek sam.

Opširnije...

Search

Voditelj:

Leonardo Biloglav

 

Kontakt:

098 267 516

leonardo.biloglav@gmail.com

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..