Poziv za uključivanje u Maslinarske aktivnosti

 
maslinovo uljeDragi TIGROVI, sestre i braćo branitelji – ma gdje bili!

Pozivamo vas da se uključite u Maslinarske aktivnosti. Pozivamo sve branitelje, sve djelatne i umirovljene pripadnike ponosne vojske hrvatske, pripadnike nekadašnjih i današnjih policijskih postrojba, sve zainteresirane članove njihovih obitelji i prijatelja, sve ostale ljubitelje maslinarstva i maslinovog ulja, kao i one koji bi to htjeli postati.

Namjera nam je da kroz interakciju te sastanke i radionice udružimo znanje i iskustvo te si uzajamno pomognemo savjetodavno i izravno radom u našim maslinicima. Sinergija je čudo! Dvojica kad zajedno rade u jedinici vremena naprave posla kao trojica pojedinačno. A i stara poslovica kaže kako čovjek i koza znaju više nego čovjek sam.

Maslinarstvo je grana voćarstva o kojoj su ispisane biblioteke stručnih knjiga. Šuma je to podataka i teško se u njoj snaći i pronaći jednostavan odgovor na praktično pitanje. I zbog toga smo pokrenuli ovu sekciju.

Pozivamo stoga vas koji ste ozbiljni maslinari, vas koji ste maslinari hobisti, vas koji imate jednu maslinu i ne znate što bi s njom, vas koji imate nasljeđene masline te ne znate ništa o maslinarstvu, naposljetku i vas koji bi željeli zasaditi jednu ili sto maslina! Pozivamo stručnjake i početnike, pozivamo i vas koje tek informativno zanimaju ove teme.

Način uključivanja u sekciju je da ispunite obrazac Upitnik za članove Maslinarske sekcije, kojeg ćete naći na ovim stranicama te ga ispunjenog (bez potpisa – to ćemo kad se sastanemo) elektronski pošaljete na adresu voditelja sekcije.
 

Search

Voditelj:

Leonardo Biloglav

 

Kontakt:

098 267 516

leonardo.biloglav@gmail.com

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..