Fotodokumentacija

PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE NA RADIONICI „OSNOVE FOTOGRAFIJE“

 
Pozivamo sve zainteresirane hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da se uključe u novi program u organizaciji Ustanove za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“. Program „Osnove fotografije“ provodit će se kroz ciklus od 5 radionica, jednom tjedno, utorkom ili četvrtkom u popodnevnim satima, u svibnju i lipnju 2021. na lokaciji Stari hrast 55 u Rakitju.

U teorijskom dijelu obradit će se teme uvoda u fotografiju, povijest fotografije i istaknuti fotografi. Daljnji program provodit će se kroz mnoštvo praktičnih radionica, u kojima će se učiti osnove (dijelovi fotoaparata, objektivi, blende, osvjetljenje, ekspozicija, kompozicija, kadriranje). Bit će zanimljivo i dinamično uz crpljenje inspiracije u prirodi i okolišu Ustanove. Radionice će se održavati pretežno na otvorenom.

Ukoliko imate vlastitu opremu i fotografski aparat, poželjno je da isto ponesete sa sobom.

Radionicu vodi Roman Avdagić, hrvatski branitelj, strastveni zaljubljenik u fotografiju, s iskustvom provođenja radionica ovoga tipa. Sudjelovanje je moguće uz prethodnu prijavu na broj 099/329-5945 ili putem online prijavnog obrasca jer je broj sudionika ograničen. Korisnicima koji žele upotpuniti slobodno vrijeme, steći nova znanja i vještine iz fotografije, baviti se njome iz hobija ili profesionalno, preporučamo uključivanje u ovaj program.

Search

Voditelj: 

Kontakt:

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..