Aktivan kuharski vikend

 

Naši su kuhari bili jako vrijedni prošli tjedan…

U petak 7. lipnja na rođendanskom meniju bili su pečeni odojak i gulaš u kulinarskoj izvedbi Drage Skledara i Zlatka Lovasića, a u subotu 8. lipnja povodom 32. godišnjice HVIDR-e Samobor i Sveta Nedelja kuhao se grah, koliko smo čuli “bio je najbolji koji se jeo u zadnjoj dekadi”, a kuhao ga je Đuro Đurić, uz asistenciju Štefice, Igmara i Lovasića…

Na fotografijama u privitku možete vidjeti kako je to vizualno izgledalo, a okuse i mirise pokušajte sami sebi dočarati.

 

IMG 20240607 104353 IMG 20240607 162157 IMG 20240607 162204 IMG 20240608 101337IMG 20240608 115108 IMG 20240608 115116

 

Search

Voditelj: Nikola Bilić

Kontakt:

091 330 03 40

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..