POZIV ZA PRIJAVE PROBNOG ZARONA U SUBOTU 20. 4. 2024. NA BAZENU UTRINE U ZAGREBU

 

ronilac bazenTemeljem projekta za branitelje, HRVI i njihove obitelji upućuje se poziv za prijave probnog zarona za osobe koje to nikada nisu bile u prilici učiniti te za one koji bi htjeli probati način i osjećaj disanja uz korištenje autonomnog ronilačkog aparata (ARA) ispod površine vode u kontroliranim uvjetima, s licenciranim instruktorima i voditeljima ronjenja.

Probni zaron upriličit će se u subotu 20. 4. 2024. od 13:00 do 15:00 sati na bazenu Utrine u Zagrebu. Zbog bolje pripreme i oblačenja ronilačke opreme potrebno je doći na bazen od 30 do 40 minuta ranije (najkasnije u 12.30 sati).

Navedeni probni zaron je besplatan, u ovaj program mogu biti uključeni i članovi uže obitelji branitelja i HRVI-a, a zbog pravila bazena u grupi može biti maksimalno šest kandidata. Svi prijavljeni trebaju dostaviti podatke o vlastitoj težini i visini, te o konfekcijskim veličinama odjeće i obuće, kako bi se pravovremeno pripremila adekvatna ronilačka oprema za bazen.

Tko prođe probno ronjenje (Discovery) na bazenu postaje potencijalni kandidat početnog tečaja za prvu ronilačku zvijezdu R1, naravno ukoliko se za to odluči te ako posjeduje određene zdravstvene predispozicije za bavljenje ovim sportom (tj. ako nema problema sa srcem, respiratornim smetnjama, astmom, većom debljinom, epilepsijom i sl.).

Prijave za probni zaron zaprimaju se do petka 19. 4. 2024., do 12:00 sati.

Svi zainteresirani uz prije navedene tražene podatke mogu se prijaviti voditelju sekcije Tomislavu Mihociju na telefonski broj 091/2009-613, putem SMS-a ili na e-mail: bad.miho@gmail.com.

Search

Voditelj: Tomislav Mihoci

Kontakt:

091 200 96 13

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..