Poziv za prijave probnog zarona na bazenu Utrine, Zagreb 15.05.2022.

 

ronjenjeTemeljem projekta za branitelje, HRVI i njihove obitelji upućuje se poziv za prijave probnog zarona za one koji nikada nisu bili u prilici ili bi htjeli probati način i osjećaj disanja na autonomni ronilački aparat (ARA) ispod površine vode u kontroliranim uvjetima sa licenciranim instruktorima i voditeljima ronjenja na bazenu Utrine dana 15. 5. 2022. (nedjelja) od 12:00 do 13:00sati. Dolazak na bazen zbog bolje pripreme i oblačenja ronilačke opreme je 30 do 40 minuta ranije. U program mogu biti uključeni i članovi uže obitelji branitelja i HRVI-a. Grupe su do 6 osoba. Svi prijavljeni trebaju dostaviti podatke o svojim konfekcijskim veličinama odjeće i veličini obuće koju nose i težinu u kg, radi pravovremenog osiguranja ronilačke opreme za bazen.

Tko prođe probno ronjenje (Discovery) na bazenu, potencijalni je kandidat za tečaj za prvu ronilačku zvijezdu R1, te ako sam donese tu odluku i ako ima određene zdravstvene predispozicije za bavljenje ovim sportom (nema problema sa srcem, respiratornim smetnjama, astmom, većom debljinom, epilepsijom). Prijave se zaprimaju do utorka, 10.5.2022. do 15:00 sati.

Svi zainteresirani, neka se prijave sa svojim traženim podacima veličina voditelju Tomislavu Mihociju na telefonski broj 091/2009613 SMS-a ili na e-mail: bad.miho@gmail.com.

 

Search

Voditelj: Tomislav Mihoci

Kontakt:

091 200 96 13

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..