DSC04845a1

Poziv na Ekološku akciju „Gdje Zrmanja ljubi more 2018. “ (Ronilačka sekcija)

 
zrmanja 2018U organizaciji Ekološke udruge Zrmanja i općine Obrovac, dana 02.06.2018. održat će se Ekološka akcija u Obrovcu na obalama rijeke Zrmanje!

Okupljanje je na obali kod autobusnog kolodvora gdje su prijave sudionika i gdje će se vidjeti raspored akcije.

Svi zainteresirani koji imaju jednu od ronilačkih kategorija po bilo kojoj svjetski priznatoj asocijaciji, svoju opremu ili dio opreme, željeli bi sudjelovati u istom, neka se jave voditelju sekcije Tomislavu Mihociju na telefonski broj 091/2009613.

Oni koji nemaju opremu mogu istu posuditi od RK Agramsub-Zagreb ili dio opreme koja im fali uz manju naknadu od 80,00 kn/komplet ili samo ARA (autonomni ronilački aparat) 50,00 kn.
Za sve redovite članove RK Agramsub-Zagreb sa plačenom članarinom u zadnje 2 godine oprema je besplatna.

Prijevoz je u vlastitom trošku i angažmanu ovisno koliko nas ima kako bi se raspodijelili u veća vozila gdje stane i oprema (cca 3 osobe po vozilu sa opremom) i podijele troškove puta cca 180,00kn po osobi.

Prijave su u tijeku do 28.05.2018.

Boravak je dva dana, a nakon akcije čišćenja lučica i obale, slijedi nagradni rafting i kanuing na gornjem toku Zrmanje i okrjepa uz hranu i osvježavajuće piče.
Boravak je na otvorenom zato za spavanje ponjeti šatore i vreće za spavanje, a ako bude došlo do kiše organizator osigurava čvrsti objekt za boravak.

Uz srdačan pozdrav!

Search

Voditelj: Tomislav Mihoci

Kontakt:

091 200 96 13

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..