Planinarski izlet i hodočašće na Velebit

 

20230406 164533aU subotu 3. lipnja 2023. Ustanova za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi", u suradnji s Udrugom veterana Specijalne jedinice policije "Alfa" i Društvom za športsku rekreaciju "Šport za sve" iz Samobora, organizira planinarski izlet na Dušice podno Svetog brda na južnom Velebitu, gdje će se održati sveta misa za sve poginule branitelje Velebita.

Putuje se autobusima do prijevoja Mali Alan na Velebitu, odakle ima oko 3 sata hoda, dijelom makadamskom cestom, a dijelom planinarskom stazom, do visoravni Dušice.

Nakon svete mise slijedi povratak istim putem do Malog Alana te spuštanje autobusima u Sveti Rok, gdje će biti organiziran besplatan ručak za sve sudionike hodočašća.

Za detaljnije informacije o hodočašću, kao i za prijave za prijevoz autobusom zainteresirani se mogu javiti na broj 091 444 6080. Prijevoz autobusom za sudionike hodočašća je besplatan.

Search

Voditelj:

Željko Hajtok

 

Kontakt:

091 444 60 80

zeljko.hajtok@gmail.com

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..