10.2.2024. (subota) Zamjena voska i predavanje "Tehnologija proizvodnje i prerade pčelinjeg voska"

 

osnovaObavještavamo sve zainteresirane za pčelarstvo kako će se zamjena voska za satne osnove ili kupnja satnih osnova održati u subotu 10. veljače 2024. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedelja u 10 sati.
Stručno predavanje pod nazivom „Tehnologija proizvodnje i prerade pčelinjeg voska“ će se održati u 11 sati, poslije zamjene voska.
Ovu aktivnost organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".
Stručno predavanje voditi će gospodin Damir Krog, pčelar koji pčelari preko 20 godina. Kroz ovo predavanje upoznati ćemo Vas koliko veliku ulogu ima kvalitetna satna osnova u životu i razvoju pčelinje zajednice te s proizvodnjom i preradom pčelinjeg voska.

Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo razvoju novih znanja i vještina.

Uz pozdrav,
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!

Search

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..