15.12.2023. (petak) Pčelarska radionica s predavanjem: „Uzgoj matica za osobne potrebe“

 
pcele1Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji,
 
Pozivam Vas na druženje i stručno predavanje pod nazivom  Uzgoj matica za osobne potrebe“, koje će se održati u petak 15. prosinca 2023. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.
 
Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom - Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".
 
Stručno predavanje voditi će gospodin Miroslav Antolčić dipl.ing.el, profesionalni pčelar, poznati proizvođač matične mliječi i uzgajivač selekcioniranih matica.
 
Kroz ovo predavanje upoznati ćemo Vas s proizvodnjom matica na svom pčelinjaku, kada ih mijenjati kako s njima stvarati nove zajednice  i svemu oko uzgoja za osobne.
 
Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicama. Više o svemu na predavanju, vidimo se.
Za sve informacije stojim Vam na raspolaganju i ujedno Vas molim, pozovite sve zainteresirane na ovo predavanje. Ulaz je slobodan.
 
Uz pozdrav,
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                        
 
Za organizatora:                                                                                                     
Željko Vukić, dipl. ing.

Search

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..