24.3.2023. (petak) Stručno predavanje na temu: "Priprema pčelinjih zajednica za glavnu pašu"

 
pcele kosnicaPoštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji!
 
Pozivam Vas na stručno predavanje na temu Priprema pčelinjih zajednica za glavnu pašu, koje će se održati u petak 24.ožujka 2023. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.
 
Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".
 
Stručno predavanje voditi će gospodin Miroslav Antolčić dipl.ing.el., apiterapeut, profesionalni pčelar, poznati proizvođač matične mliječi i uzgajivač selekcioniranih matica.
 
Kroz ovo predavanje upoznati ćemo Vas kako potaknuti proljetni razvoj pčela i iskoristiti njihov potencijal za prve proljetne paše. Kako razrojavati, kako izbjeći gubitke u borbi sa varom i kako se odnositi prema pčelinjim zajednicama u pripremi za glavnu pašu.
 
Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicama. Više o svemu na predavanju, vidimo se.
 
Za sve daljnje informacije stojim Vam na raspolaganju i ujedno Vas molim, pozovite sve zainteresirane na ovo predavanje. Ulaz je slobodan.
 
Neka nam je svima 2023. godina uspješna i medna!!!
 
Uz pozdrav,
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!     
                                           
Za organizatora
Željko Vukić, dipl. ing.
 

Search

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..