23.2.2023. (četvrtak) Predavanje "Najbolje pčelarske prakse EU i pčelarski putopisi"

 
medPoštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji!
 
Pozivam Vas na stručno predavanje na temu „Najbolje pčelarske prakse EU i pčelarski putopisi“, koje će se održati u četvrtak 23. veljače 2023. godine u „Domu Tigrova“ Rakitje, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.
 
Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".
 
Stručno predavanje voditi će dr.sc. Ivane Tlak Gajger profesorice na Zavodu za biologiju i patologiju riba i pčela Veterinarskog fakulteta u Zagrebu iz područja biologije i patologije korisnih kukaca i akvatičnih organizama, koja je ujedno i voditeljica Nacionalnog referentnog laboratorija za bolesti pčela – APISlab.
 
Dobre pčelarske prakse predstavljaju temelj za održivi razvoj pčelarstva, odnosno skup pravila i uputa koje treba poštivati tijekom cjelokupnog proizvodnog procesa. One podrazumijevaju veći stupanj savjesnosti i odgovornosti pčelara putem samokontrole i sljedivosti u proizvodnji. Cilj je osigurati zdravstvenu ispravnost meda i drugih pčelinjih proizvoda te povećati njihovu kvalitetu, uz istodobno održavanje dobrog zdravstvenog stanja pčelinjih zajednica. Kako to rade kolege pčelari u Europskoj uniji saznat ćete kroz ovo predavanje uz zanimljive putopise.
Za sve daljnje informacije stojim Vam na raspolaganju i ujedno Vas molim, pozovite sve zainteresirane na ovu radionicu. Ulaz je slobodan.
 
Uz pozdrav,
 
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!      
                                            
Za organizatora                                                                                                 
Željko Vukić, dipl. ing.
 
Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja"
Trg Matice hrvatske 4, Samobor
E-mail-zeljko.vukic1@zg.t-com.hr
Kontakt: Željko Vukić, +385 (98) 22 82 55
 

Search

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..