2.12.2022. (petak) Stručno predavanje na temu "Proizvodnja alkoholnih pića od meda"

 

alk pica od medaStručno predavanje na temu "Proizvodnja alkoholnih pića od meda", održati će se u petak, 2. prosinca 2022. u Ustanovi za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi", Stari Hrast 55, Rakitje, Sveta Nedelja s početkom u 18 sati.

Ovo predavanje organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije "SPUZŽ".

Stručno predavanje voditi će izv.prof.dr.sc. Marin Mihaljević Žulj sa Zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo pri Agronomskom fakultetu, gdje predaje tehnologiju proizvodnje jakih alkoholnih pića. Uz to suradnik je i na predmetima tehnologije proizvodnje vina. Trenutno surađuje sa tri velike destilerije kao konzultant u proizvodnji voćnih rakija. Prošle godine napisao je priručnik za male proizvođače rakije u nakladi Gospodarskog lista "Voćne rakije, likeri i travarice".

Predavanje će uključivati uvodni dio i upoznavanje sa svim alkoholnim pićima od meda, tehnologiju proizvodnje vina od meda i na kraju tehnologiju proizvodnje rakije od meda i pripremu likera od meda.

Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                    

Search

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..