Pčelarska radionica "Tehnologija pčelarenja: proljetni razvoj, razrojavanje, borba protiv varoe, proizvodnja perge, apiinhalacije - moj način pčelarenja"

 
pcelica majaPoštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji,
 
pozivam Vas na stručno predavanje na temu „Tehnologija pčelarenja: proljetni razvoj, razrojavanje, borba protiv varoe, proizvodnja perge, apiinhalacije - moj način pčelarenja“, koje će se održati u petak 25.ožujka 2022. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.
 
Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ".
 
Stručno predavanje voditi će gospodin Miroslav Antolčić dipl.ing.el, profesionalni pčelar, poznati proizvođač matične mliječi i uzgajivač selekcioniranih matica.
 
Kroz ovo predavanje upoznati ćemo Vas kako potaknuti proljetni razvoj pčela i iskoristiti njihov potencijal za prve proljetne paše. Kako razrojavati i stvarati nove zajednice, kako izbjeći gubitke u borbi sa varom i proizvoditi pergu koju još nazivamo pčelinji kruh. Biti će riječi i o apiinhalacijama i kako se odnositi prema pčelinjim zajednicama na svojim pčelinjacima.
 
Dođite, sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicama. Više o svemu na predavanju, vidimo se.
 
Predavanja će se održati sukladno ublaženim epidemiološkim mjerama (mjerenje temperature i maske u zatvorenom prostoru), kao kad idete u trgovinu.
 
Za sve daljnje informacije stojim Vam na raspolaganju i ujedno Vas molim, pozovite sve zainteresirane na ovo predavanje. Ulaz je slobodan.
 
Neka nam je svima 2022. godina uspješna i medna!!!
 
Uz pozdrav,
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                  
 
Za organizatora
Željko Vukić, dipl. ing.
 
Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja"
Đure Basaričeka 4, Bregana
Kontakt: Željko Vukić, +385 (98) 22 82 55

 

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255