10.9.2021. (petak) Radionica "Kvaliteta, zdravstvena ispravnost i označavanje meda i pčelinjih proizvoda"

 
Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji
 
Pozivamo Vas na druženje i radionicu na temu „Kvaliteta, zdravstvena ispravnost i označavanje meda i pčelinjih proizvoda“, koja će se održati u petak 10. rujna 2021. godine u Domu Tigrova u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.
 
Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Pčelarskom sekcijom Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje i Savezom pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ" povodom priprema za županijsku manifestaciju 11.festivala pčelarstva Zagrebačke županije koja se ove godine održava 18. i 19. rujna u Samoboru.
 
Radionicu ćemo započet stručnim predavanjem dr.sc. Daria Lasića, voditelja Laboratorija za kemijske analize hrane u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, o najčešćim problemima i greškama u označavanju, načinu punjenja i pakiranja meda i pčelinjih proizvoda.
 
S obzirom da je došlo vrijeme ažuriranja Evidencije pčelara i pčelinjaka za 2022. godinu (Godišnja dojava broja pčelinjih zajednica, prilog 3. i Upis u Evidenciju pčelara i pčelinjaka, prilog 2.) ovom prilikom pčelari koji imaju pčelinjake na području Samobora i Sv.Nedelje moći će predati našem pašnom povjereniku svoju godišnju dojavu. Upute i prilozi na web stranici http://www.pu-samobor-svn.hr.
 
I za kraj slijedi dogovor vezan za održavanje manifestacije 11. festivala pčelarstva Zagrebačke županije (o nastupanju i sudjelovanju u organizaciji, izložbi i prodaji).
 
Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju i ujedno Vas molimo, pozovite sve zainteresirane na ovo druženje. Ulaz je slobodan.
 
Uz pozdrav,
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                   Za organizatora
                                                                                                 Željko Vukić, dipl. ing.
 
Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja"
Trg Matice hrvatske 4, Samobor
E-mail-zeljko.vukic1@zg.t-com.hr
Kontakt: Željko Vukić, +385 (98) 22 82 55

 

Search

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255