27.2.2020. (četvrtak) Predavanje: "Sprečavanje početničkih gubitaka na pčelinjaku i priprema pčelinje zajednice za bagremovu pašu"

 
pcelinjakDragi prijatelji!
 
Pozivamo Vas na stručno predavanje i prezentaciju pod nazivom „Sprečavanje početničkih gubitaka na pčelinjaku i priprema pčelinje zajednice za bagremovu pašu“ koje će se održati u četvrtak 27. veljače 2020. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18.00 sati.
 
Ovu radionicu organizira Pčelarska sekcija Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje u suradnji sa Pčelarskom udrugom Samobor i Sv. Nedelja sukladno programu edukacije članova, mladeži, odnosno cjelokupnog građanstva o važnosti uzgoja i zaštiti pčela.

Prezentaciju i stručno predavanje održati će naš kolega profesionalni pčelar i proizvođač matica Dragutin Jureša iz Zaboka.

Kroz ovo predavanje sve prisutne ćemo upoznati kako izbjeći gubitke i kako se odnositi prema pčelinjim zajednicama na svojim pčelinjacima te kako ih pripremiti za našu najveću pčelinju pašu bagrema.

Dođite sudjelujte u raspravi, postavite pitanja, upoznajte se s onim što možda niste znali jer ovaj susret posvećujemo Vama i Vašim pčelicama i neka nam je svima 2020. godina uspješna i medna!!!

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Ulaz je slobodan.
 
Uz pozdrav,
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!
 
Za organizatora
Željko Vukić, dipl. ing.

 

Search

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..