19.12.2019. (četvrtak) Tribina "Pčelarstvo danas" u Domu "Tigrova"

 

P7030004Dragi prijatelji,

 

Pozivamo Vas na druženje i TRIBINU pod nazivom „Pčelarstvo danas“, koja će se održati u četvrtak 19. prosinca 2019. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

 

Ovu radionicu organizira Pčelarska sekcija Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" u suradnji s pčelarskom udrugom "Samobor i Sv. Nedelja" želeći potaknuti raspravu o problemima kojih je sve više tijekom pčelarske sezone i dati svoj doprinos u nalaženju rješenja i odgovora na najčešća pitanja: Kako održati zdrave i jake pčelinje zajednice, povećati kvalitetu i količinu proizvodnje pčelinjih proizvoda, i održavamo li naše pčelinjake sukladno dobroj pčelarskoj praksi?

Tribinu ćemo započeti uvodnim predavanjem „Problematika i izazovi u pčelarstvu danas“ gospodina Olivera Novosela, našeg kolege branitelja i pčelara iz Zagreba,  člana pčelarske udruge "Samobor i Sv. Nedelja" te nastaviti kroz raspravu u koju se slobodno mogu uključiti svi sa svojim iskustvima i prijedlozima, a nakon završetka službenog dijela nastavit ćemo druženje uz prigodni domjenak u predblagdanskom ozračju adventa.

 

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju.

 

Ulaz je slobodan.

 

Uz pozdrav,

Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!                                                 Voditelj pčelarske sekcije

                                                                                                 Željko Vukić, dipl. ing.

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255