29.11.2019. (petak) Mala škola kušanja meda

 

medPoštovane pčelarice i pčelari, poštovani branitelji, uvaženi sugrađani i gosti, dragi prijatelji,

 

Pozivamo Vas na druženje i sudjelovanje u Maloj školi kušanja meda pod nazivom „Med-paleta raznobojnih okusa i mirisa“, koja će se održati u petak 29. studenog 2019. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

 

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje želeći potaknuti sve pčelare proizvođače meda kao i potrošače meda na edukaciju o vrstama, kvaliteti i drugim svojstvima meda karakterističnim za područje Zagrebačke županije i šireg dijela lijepe naše domovine Hrvatske.

 

Ovu Malu školu započet ćemo sa stručnim predavanjem prof. dr.sc. Dragana Bubala s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, pod čijim će stručnim vodstvom svi sudionici-degustatori uživati u kušanju svih tih vrsta meda, a nadamo se i naučiti kako prepoznati određene vrste meda, na primjer med bagrema, lipe ili kestena, koje su mu specifičnosti, ili koje su razlike u izgledu, okusu i mirisu i dr…

 

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju i ujedno Vas molimo, pozovite sve zainteresirane na ovo druženje. Ulaz je slobodan.

 

Uz pozdrav,
Za Hrvatsku kao Tigar – Medno!

 

Za organizatora
Željko Vukić, dipl.ing.

 

Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja"
Trg Matice hrvatske 4, Samobor
E-mail-zeljko.vukic1@zg.t-com.hr
Kontakt: Željko Vukić, +385 (98) 22 82 55

 

Voditelj: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255