PROJEKT TIGAR – Radionica održana 19.4.2021.

 
projekt tigar 19042021 sl6Nedostatak internetske veze nije nas obeshrabrio te je uspješno provedena još jedna simultana radionica Projekta Tigar. U početku se komunikacija s prijateljima iz Malog doma odvijala putem mobilnog telefona, a naposljetku smo se uspješno spojili i preko Zoom aplikacije.
 
Naš Tigar ušao je u peti mjesec svog prenatalnog razvoja. Štefica je preuzela ulogu oftalmologa i udubila se u studiju tog moć organa vida, oka, kojim percipiramo svijet oblika i boja. U očima se odražava duša, pa to nije nimalo lak zadatak jer svaki potez kista mijenja dojam pogleda. Kako gleda naš Tigar? Timovi su dijelili dojmove što je utjecalo na Tigrov inicijalni pogled na svijet. Muški dio tima posvetio se anatomiji rješavajući zajedničkim snagama niz biomehaničkih i likovnih problema kako bi Tigar u što savršenijem obliku izašao na svijetlo dana.
 
Cijeli stvaralački proces ispunjen je brigom i ozbiljnošću, dosjetkama i humorom te silnom međusobnom podrškom svih učesnika. Tim iz Malog doma s nestrpljenjem očekuje svaki sljedeći susret. Djeca i mladi s višestrukim teškoćama na svoj specifičan način izražavaju podršku, a istovremeno ih ovi susreti osnažuju da ustraju u stvarima koje su im teške i zahtijevaju veliki osobni angažman. Tako nas Tigar, od kada je začet, povezuje, čini sretnijima i ponosnijima. 
 
projekt tigar 19042021 sl1  projekt tigar 19042021 sl2  projekt tigar 19042021 sl3  projekt tigar 19042021 sl4  projekt tigar 19042021 sl5
 

Search

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..