Obavijest o testiranju kandidata prijavljenih na oglas za radno mjesto domaćica na neodređeno vrijeme u Ustanovi za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“

 

Obavijest o testiranju kandidata prijavljenih na oglas za radno mjesto domaćica na neodređeno vrijeme u Ustanovi za sveobuhvatnu skrb o pripadnicima 1. gardijske brigade „Tigrovi“ i Jedinice za posebne namjene MUP-a RH Rakitje


Na temelju članka 9. Pravilnika o radu, BROJ: 82-DO-09/18 od 29. 6. 2018. i u skladu s Oglasom za zapošljavanje objavljenom 16. kolovoza 2022. na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici Ustanove za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“, za prijam na neodređeno puno radno vrijeme u Ustanovu za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“, na rado mjesto domaćica - 1 (jedan) zaposlenik, dana 2. rujna 2022. oglašava se sljedeća


O B A V I J E S T


I. Provjera stručnih i ostalih radnih sposobnosti kandidata koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju propisane uvjete za radno mjesto domaćica održat će se u prostorijama Ustanove za sveobuhvatnu skrb „Tigrovi“ u Rakitju, Stari hrast 55,
dana 12. rujna 2022. s početkom u 14 sati.


II. Provjera iz točke I. ove Obavijesti sastoji se od pisane provjere sposobnosti i razgovora (intervjua).


III. Pisanoj provjeri sposobnosti mogu pristupiti oni kandidati koji pravovremeno dođu na zakazani dan i vrijeme iz točke I. ove Obavijesti te dokažu svoj identitet važećom identifikacijskom ispravom.


IV. Za vrijeme pisanog dijela provjere sposobnosti kandidatima nije dozvoljeno napuštati prostoriju u kojoj se obavlja testiranje, razgovarati s ostalim kandidatima i koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva.
Zbog povrede navedenih pravila kandidat će biti udaljen s provjere sposobnosti, dok postignuti rezultat Povjerenstvo za provedbu oglasa neće priznati, niti ocijeniti.


V. Nakon provedbe pisanog dijela provjere sposobnosti, na razgovor s Povjerenstvom bit će pozvani oni kandidati koji su zadovoljili na provjeri sposobnosti i vještina u pisanom dijelu provjere.


VI. Kandidat koji nije pristupio provjeri sposobnosti više se ne smatra kandidatom u postupku.


VII. Izvori za pripremu kandidata su: Statut Ustanove za sveobuhvatnu skrb o pripadnicima 1. gardijske brigade „Tigrovi“ i Jedinice za posebne namjene MUP-a RH Raktije, Zakon o hrani (NN 81/13, 14/14, 30/15, 115/18) i Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 79/07, 113/08, 43709, 130/17, 114/18, 47/02, 134/20, 143/21).


VIII. O rezultatima provjere stručnih i drugih sposobnosti kandidata sastavit će se zapisnik.


IX. Na osnovi rezultata prethodne provjere stručnih i drugih sposobnosti, odluku o izboru između prijavljenih kandidata donosi ravnatelj Ustanove.


X. Izabranom kandidatu dostavlja se obavijest o izboru.


Povjerenstvo za provedbu oglasa

 

Search

Najave događanja

29.9.
petak
 

Projekt Tigar (konferencija „Kreativni puls“)

30.9.
subota
 

Rekreacijska biciklijada, svetonedeljska jezera

Odgođeno!

15./16.10.
ned/pon
 

Biciklistički maraton Rakitje - Vukovar

21./22.10.
sub/ned
 

Biciklistički maraton Rakitje - Škabrnja

28./29.10.
ned/pon
 

Biciklistički maraton Rakitje - Trokut

12.11.
nedjelja
 

Biciklistički maraton Rakitje - Saborsko

18.11.
subota
 

Planinarski izlet na Klek (Gorski kotar)

 

 

Informacije o svim aktivnostima i najave dolaska na br. 099 329 5945.

1. likovna kolonija

"TIGROVI ZA VUKOVAR"

Virtualna izložba

likovnih radova

 

katalog naslovnica2

(kliknite na sliku za pregledavanje virtualne izložbe)

 

 

foto albumi

 

 

Partneri

 

HP HRVATSKA POSTA LOGO NOVI FINAL za SPONZORSTVO 01a

 

hr sume