USTANOVA ZA SVEOBUHVATNU SKRB

T I G R O V I

Najave događanja

14.5.
četvrtak

Online informativna radionica "Nutricionizam i kuhanje".  Opširnije...

 

 

 

Informacije o svim aktivnostima na br. 099 329 5946.

  

zakon o braniteljima

 

 

foto albumi

 

 

Obilježena 29. obljetnica ustrojavanja "Tigrova"

 

20191105 135910Obilježavanje 29. godišnjice ustrojavanja „Tigrova“ održano je u utorak, 5. 11. 2019. Svečanost je započela u crkvi Sv. Križa u Sigetu svetom misom za sve poginule, nestale i umrle „Tigrove“.

 

Program svečanog obilježavanja dana 1. gardijske brigade „Tigrovi“ nastavljen je uz spomenik poginulim i nestalim „Tigrovima“ u vojarni 1. gardijske brigade „Tigrovi“ uz himnu Republike Hrvatske, minutu šutnje za sve poginule i nestale, polaganje vijenaca, paljenje svijeća i svečanu podjelu beretki pripadnicima 1. motorizirane bojbe „Tigrovi“ iz Petrinje.

Oko 14 sati uslijedilo je okupljanje u Spomen domu „Tigrovi“ u Rakitju uz prigodno obraćanje gostiju i uzvanika. Neformalno druženje nastavljeno je uz zabavni program i ručak za sve okupljene sudionike.

 

Na navedenoj svečanosti okupilo oko tisuću sudionika; članova obitelji poginulih, nestalih i umrlih „Tigrova“, predstavnika delegacija, kao i „Tigrova“ s članovima obitelji.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim sudionicima što su se odazvali ovoj svečanosti i uveličali sjećanje na sve poginule, nestale i umrle pripadnike 1. gardijske brigade „Tigrovi“.

 

Foto album (foto Konrad Puškarić)

 

Osvrti medija:

Portal zagorje.com