USTANOVA ZA SVEOBUHVATNU SKRB

T I G R O V I

Najave događanja

17.1.
petak

Radionica "Smjernice za zdrav život" u Domu Tigrova. Opširnije

 

23.1.
četvrtak

Okrugli stol na temu "Veterani Domovinskog rata u lovstvu Grada Zagreba i RH".  Opširnije

 

29.1.
srijeda

Likovna radionica u Domu "Tigrova"

 

12.2.
srijeda

Likovna radionica u Domu "Tigrova"

 

26.2.
srijeda

Likovna radionica u Domu "Tigrova"

 

11.3.
srijeda

Likovna radionica u Domu "Tigrova"

 

25.3.
srijeda

Likovna radionica u Domu "Tigrova"

 

 

 

Informacije o svim aktivnostima na br. 099 329 5946.

Voditelj Pčelarske sekcije: Željko Vukić

Kontakt:

098 228 255

  

zakon o braniteljima

 

 

foto albumi

 

 

Pčelarska sekcija

19.12.2019. (četvrtak) Tribina "Pčelarstvo danas" u Domu "Tigrova"

 

P7030004Dragi prijatelji,

 

Pozivamo Vas na druženje i TRIBINU pod nazivom „Pčelarstvo danas“, koja će se održati u četvrtak 19. prosinca 2019. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

 

Ovu radionicu organizira Pčelarska sekcija Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" u suradnji s pčelarskom udrugom "Samobor i Sv. Nedelja" želeći potaknuti raspravu o problemima kojih je sve više tijekom pčelarske sezone i dati svoj doprinos u nalaženju rješenja i odgovora na najčešća pitanja: Kako održati zdrave i jake pčelinje zajednice, povećati kvalitetu i količinu proizvodnje pčelinjih proizvoda, i održavamo li naše pčelinjake sukladno dobroj pčelarskoj praksi?

Opširnije...

29.11.2019. (petak) Mala škola kušanja meda

 

medPoštovane pčelarice i pčelari, poštovani branitelji, uvaženi sugrađani i gosti, dragi prijatelji,

 

Pozivamo Vas na druženje i sudjelovanje u Maloj školi kušanja meda pod nazivom „Med-paleta raznobojnih okusa i mirisa“, koja će se održati u petak 29. studenog 2019. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 18 sati.

 

Ovu radionicu organizira Pčelarska udruga "Samobor i Sv. Nedelja" u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje želeći potaknuti sve pčelare proizvođače meda kao i potrošače meda na edukaciju o vrstama, kvaliteti i drugim svojstvima meda karakterističnim za područje Zagrebačke županije i šireg dijela lijepe naše domovine Hrvatske.

 

Opširnije...

15.12.2018. (subota) Okrugli stol: Stavljanje pčelinjih proizvoda na tržište

 
pcelePoštovane pčelarice i pčelari, poštovani branitelji, uvaženi sugrađani i gosti, dragi prijatelji
 
Čast nam je pozvati Vas na druženje i sudjelovanje u raspravi uz "Okrugli stol" na temu „Stavljanje pčelinjih proizvoda na tržište“, koje će se održati u subotu 15. prosinca 2018. godine u Spomen Domu svih Tigrova u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedjelja s početkom u 14 sati.
 
"Okrugli stol" i druženje organizira Udruga Tigar 90/91 Rakitje i Savez pčelarskih udruga Zagrebačke županije „SPUZŽ", a u suradnji s Ustanovom za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" Rakitje želeći dati doprinos i potaknuti ne samo naše pčelare branitelje nego i sve druge pčelare i sudionike u lancu od proizvođača do kupca pčelinjih proizvoda da imaju više povjerenja jedni u druge.

Opširnije...