USTANOVA ZA SVEOBUHVATNU SKRB

T I G R O V I

Najave događanja

30.9.
srijeda

16:00 - Likovna radionica u Domu Tigrova

 

 

 

Informacije o svim aktivnostima na br. 099 329 5947.

Voditelj Maslinarske sekcije:

Leonardo Biloglav

 

Kontakt:

098 267 516

leonardo.biloglav@gmail.com

  

zakon o braniteljima

 

 

foto albumi

 

 

Maslinarska sekcija

O Maslinarskoj sekciji

 
20161023 100910aDragi TIGROVI, sestre i braćo branitelji – ma gdje bili!

Dobro došli na stranicu Maslinarske sekcije naše Ustanove!

Zamisao pokretanja ove sekcije je jasna. Mnogi veterani Domovinskog rata okrenuli su se nekoj vrsti poljoprivredne proizvodnje. Rad s biljkama i životinjama donosi višestruku korist. Oplemenjujemo floru i faunu, dajemo dobar primjer drugima, razgibavamo se, lječimo ranjene duše, uživamo u plodovima našeg rada, konzumiramo ono što smo uzgojili, ponekad čak i nešto zaradimo.

Opširnije...

Poziv za učlanjenje u Maslinarsku sekciju

 
maslinovo uljeDragi TIGROVI, sestre i braćo branitelji – ma gdje bili!

Pozivamo vas da se učlanite u Maslinarsku sekciju. Pozivamo sve branitelje, sve djelatne i umirovljene pripadnike ponosne vojske hrvatske, pripadnike nekadašnjih i današnjih policijskih postrojba, sve zainteresirane članove njihovih obitelji i prijatelja, sve ostale ljubitelje maslinarstva i maslinovog ulja, kao i one koji bi to htjeli postati.

Namjera nam je da kroz interakciju te sastanke i radionice udružimo znanje i iskustvo te si uzajamno pomognemo savjetodavno i izravno radom u našim maslinicima. Sinergija je čudo! Dvojica kad zajedno rade u jedinici vremena naprave posla kao trojica pojedinačno. A i stara poslovica kaže kako čovjek i koza znaju više nego čovjek sam.

Opširnije...